Sturehof Menyer 2005-2016

Peter Kihlgård, Johan Petterson
Köp boken

Utgivningsdag: 2016-11-01
Recensionsdag: 2016-11-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Peter Kihlgård och Johan Petterson har tillsammans gjort alla menyer till Restaurang Sturehof i Stoclkholm sedan 2005.Nu finns samtliga menyer samlade i en volym med ett förord av Klas Östergren.
»Att man kan ha stor behållning av att titta på tio årgamla menyer måste betyda att de har en beståendekvalitet, att de har förmågan att väcka en aptit, att härfinns något oprövat, ännu outforskat, att här utlovasnågon sorts njutning eller tillfredsställelse som hållerintresset uppe.«
Ur Klas Östergrens förordSturehof Menyer 2005–2016 utkommer i tre olika utföranden:
Albert Bonniers Förlag ger ut: Inbunden mjukband.
Sturehof AB ger ut:Skinnband bundet för hand hos Leonard Gustafssons bokbinderi i Stockholm.
Format 305 x425 mm Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016.Upplaga 100 ex
Inbunden i fullformat.
Format 305 x 425 mm Upplaga 400 ex, Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016Vinnare av Svensk bokkonst 2016: ”Efemärt tryck får beständig förpackning när något så flyktigt som restaurang-menyer binds i ett blindpräglat folioband i naturfärgat skinn, med signaler av storverk. En exklusiv bibliofilutgivning utförd med ett minutiöst och imponerande hantverk tryfferat med detaljer som skinnkapitäl, dubbla märkband och sprängda snitt. Det obestrukna papperet passar väl till ämnet.”

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-11-18 Genre: Konst Originalutgåvans utgivningsår: 2016 Förordsförfattare: Klas Östergren Formgivare: Johan Petterson Thema-kod: Konst Antal sidor: 296 Mått: 210 x 297 x 26 mm Vikt: 1158 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789100170967 (2016-11-01)

Fler böcker av författaren

Sturehof Menyer 2005-2016

Peter Kihlgård, Johan Petterson
Köp boken

Utgivningsdag: 2016-11-01
Recensionsdag: 2016-11-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Peter Kihlgård och Johan Petterson har tillsammans gjort alla menyer till Restaurang Sturehof i Stoclkholm sedan 2005.Nu finns samtliga menyer samlade i en volym med ett förord av Klas Östergren.
»Att man kan ha stor behållning av att titta på tio årgamla menyer måste betyda att de har en beståendekvalitet, att de har förmågan att väcka en aptit, att härfinns något oprövat, ännu outforskat, att här utlovasnågon sorts njutning eller tillfredsställelse som hållerintresset uppe.«
Ur Klas Östergrens förordSturehof Menyer 2005–2016 utkommer i tre olika utföranden:
Albert Bonniers Förlag ger ut: Inbunden mjukband.
Sturehof AB ger ut:Skinnband bundet för hand hos Leonard Gustafssons bokbinderi i Stockholm.
Format 305 x425 mm Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016.Upplaga 100 ex
Inbunden i fullformat.
Format 305 x 425 mm Upplaga 400 ex, Tryckt av Printrun AB, Sverige 2016Vinnare av Svensk bokkonst 2016: ”Efemärt tryck får beständig förpackning när något så flyktigt som restaurang-menyer binds i ett blindpräglat folioband i naturfärgat skinn, med signaler av storverk. En exklusiv bibliofilutgivning utförd med ett minutiöst och imponerande hantverk tryfferat med detaljer som skinnkapitäl, dubbla märkband och sprängda snitt. Det obestrukna papperet passar väl till ämnet.”

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-11-18 Genre: Konst Originalutgåvans utgivningsår: 2016 Förordsförfattare: Klas Östergren Formgivare: Johan Petterson Thema-kod: Konst Antal sidor: 296 Mått: 210 x 297 x 26 mm Vikt: 1158 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789100170967 (2016-11-01)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare