Jord
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2021-03-19
Recensionsdag: 2021-03-26
Mediakontakt: Anna-Karin Korpi-Öhlund
Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.
Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-03-26 Genre: Historia och arkeologi Översättare: Mats Hörmark Originalutgåvans titel: DIRT Omslagsformgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Socialhistoria och kulturhistoria Antal sidor: 521 Mått: 145 x 221 x 41 mm Vikt: 668 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789100186029 (2021-03-19); E-bok, epub2, 9789100186036 (2021-03-19)