Kitchen Confidential

En kocks bekännelser Anthony Bourdain
Köp boken

Utgivningsdag: 2018-10-16
Recensionsdag: 2018-10-30

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.

"Han har dragit det i smutsen, utmålat det som degenererat, lyft fram yrkets mörka baksida och därmed fått det att framstå som fullständigt oemotståndligt." Jan Gradvall, Dagens Industri

"Han har dragit det i smutsen, utmålat det som degenererat, lyft fram yrkets mörka baksida och därmed fått det att framstå som fullständigt oemotståndligt." Jan Gradvall, Dagens Industri

"...ett slags kockbrödernas hjälteepos ... det känns underbart att läsa ett rejält, rappt och roligt arbetsplatsreportage." Aftonbladet

Visa mer

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-10-30 Genre: Romaner Originalutgåvans titel: Kitchen Confidential Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic Ämnesord: mat, restaurang, matlagning, livsstil Platser: New York Tidsperioder: 1990-talet Thema-kod: Skönlitteratur: allmänt Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100575748 (2001-10-19); Pocket, 9789100579319 (2002-02-22); Pocket, 9789174297539 (2018-10-16); E-bok, epub2, 9789100179472 (2018-10-16)

Kitchen Confidential

En kocks bekännelser Anthony Bourdain
Köp boken

Utgivningsdag: 2018-10-16
Recensionsdag: 2018-10-30

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.

"Han har dragit det i smutsen, utmålat det som degenererat, lyft fram yrkets mörka baksida och därmed fått det att framstå som fullständigt oemotståndligt." Jan Gradvall, Dagens Industri

"Han har dragit det i smutsen, utmålat det som degenererat, lyft fram yrkets mörka baksida och därmed fått det att framstå som fullständigt oemotståndligt." Jan Gradvall, Dagens Industri

"...ett slags kockbrödernas hjälteepos ... det känns underbart att läsa ett rejält, rappt och roligt arbetsplatsreportage." Aftonbladet

Visa mer

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-10-30 Genre: Romaner Originalutgåvans titel: Kitchen Confidential Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic Ämnesord: mat, restaurang, matlagning, livsstil Platser: New York Tidsperioder: 1990-talet Thema-kod: Skönlitteratur: allmänt Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100575748 (2001-10-19); Pocket, 9789100579319 (2002-02-22); Pocket, 9789174297539 (2018-10-16); E-bok, epub2, 9789100179472 (2018-10-16)

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare