Vansinnigt gott

Kristina Eriksson

Utgivningsdatum: 2008-01-22

Mediakontakt: Bonnierförlagen Press

"Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."

Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!

Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2008-01-22 Genre: Mat & dryck Fotograf: Anna Clarén Formgivare: Kerstin Hanson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100115272 (2008-01-22)

Vansinnigt gott

Kristina Eriksson

Utgivningsdatum: 2008-01-22

Mediakontakt: Bonnierförlagen Press

"Tanken på stekt strömming serverad med lingon och stenbitsrom kan få mig att sväva hem och laga middag. Lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin likaså. De här rätterna har det gemensamt att de är vansinnigt goda, innehåller få ingredienser och tar max 20 minuter att tillaga. Med några få inköp och smarta genvägar i köket blir maten mer lättlagad. Dessutom går matlagandet av bara farten när du vet att maten kommer att bli så där tokgod."

Det är ont om tid, men du vill ändå kunna äta gott. Basvarorna finns i skafferiet, men du har varken tid eller lust att handla mängder av nya ingredienser. Med Vansinnigt gott är problemet löst! Det räcker med ett fåtal råvaror utöver dem som redan finns hemma, och högst tjugo minuter senare står maten på bordet. Var och en av bokens 50 lättlagade rätter kväver max 6 nya ingredienser och smakkombinationerna är ofta spännande och lite oväntade. Här finns till exempel lammkotletter smaksatta med olivolja, aubergine och spiskummin. Eller vad sägs om färsk gnocchi som gratineras med Karl-Johansvamp, rotselleri och pepparcantadou? Samtliga rätter innehåller det där lilla extra som gör vardagsmiddagen och helgmyset så mycket roligare. Trots att tiden är knapp blir middagen både spännande och delikat!

Vansinnigt gott innehåller 50 recept, fördelade på kapitlen Kött, Fisk, Fågel, Vegetariskt och Soppor. Samtliga rätter är så enkla att alla kan laga dem. Boken omfattar även ett kapitel med tips på genvägar i köket, bra köksmaskiner som förenklar matlagningen samt råd om kryddor och specerier som alltid bör finnas i skafferiet.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2008-01-22 Genre: Mat & dryck Fotograf: Anna Clarén Formgivare: Kerstin Hanson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100115272 (2008-01-22)

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare