Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Jenny Maria Nilsson tilldelas Gerard Bonniers Essäpris

2014-10-02

Gerard Bonniers essäpris 2014 har tilldelats Jenny Maria Nilsson för en samling skarpsinniga essäer om Albert Camus: en originell spegling av hans liv och verk, allt buret av en intellektuell hållning värdig vår egen oroliga tid.

Gerard Bonniers essäpris 2014 har tilldelats Jenny Maria Nilsson för en samling skarpsinniga essäer om Albert Camus: en originell spegling av hans liv och verk, allt buret av en intellektuell hållning värdig vår egen oroliga tid.

Gerard Bonniers Essäpris har delats ut sedan år 1992. Juryn består av förläggaren Magnus Bergh, författaren Gunnar D Hansson och Eva Bonnier.

För mer information kontakta Magnus Bergh på telefon 08-696 686 22

Albert Camus – Varken offer eller bödel är utgiven på förlaget h:ström.

Högupplöst pressbild på Jenny Maria Nilsson.