Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Tre önskningar

Författarbilder

251230 262109 262108

Tre önskningar

Köp

Trillingarna Kettle har som av en slump spelat huvudrollerna i offentliga små uppträden hela sina liv. Den här kvällen är det en helt makalöst galen scen de ställer till med när en champagnesprudlande födelsedagsmiddag slutar i ett praktfullt gräl och en ambulans som i ilfart måste bege sig till sjukhuset.
   Vem var det som satte igång bråket denna gång? Var det Cat: vars liv, sedan kvällen hemma framför tv:n då Dan fick för sig att bekänna sin otrohet, varit ett enda kaos? Var det Lyn: den på ytan så framgångsrika perfekta systern med eget företag och lyckligt äktenskap? Eller var det Gemma: det dagdrömmande yrvädret som inte kan behålla en hemlighet för sig själv? Oavsett vem av de tre systrarna det var så innebär denna födelsedagsmiddag att deras liv ställs på sin spets, att de tvingas omvärdera sin kärlek till varandra och till människorna i sin närhet.
   Tre önskningar är en varm och sprudlande bok om tre systrar och deras vedermödor i livet: en otrogen make, panikångestattacker, oväntade graviditeter, skilda föräldrar som efter nästan trettio år blir tillsammans igen och den symbiotiska kärlek kanske bara trillingsystrar kan uppleva.

”Livfull, upplyftande och härlig, denna bok håller dig fången till den allra sista sidan”.
Bendigo Advertiser

”Moriarty har skrivit en fräck, kaxig debutroman med intelligens, humor och en pigg handling som är perfekt att stoppa ner i väskan på väg till stranden.”
Herald Sun

Recensionsdatum 2016-12-01
Mer om...
 • Originaltitel:

  Three Wishes
 • Författare

  Liane Moriarty
 • Recensionsdatum:

  2016-12-01
 • ISBN:

  9789100172633
 • Genre:

  Skönlitteratur: allmänt
 • Översättare:

  Katarina Jansson
 • Utgivningsår:

  2016
 • Mediakontakt:

  Bonnierförlagen Press
Författaren
Liane Moriarty

Foto: uber photography

Liane Moriarty

Liane Moriarty är född 1968 och bosatt i Sydney, Australien. Tre önskningar är hennes debut. Förutom sitt författarskap arbetat hon som copywriter och för tillfället skriver hon på sin andra bok.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...