Secret : delade hemligheter - Albert Bonniers Förlag
Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Secret : delade hemligheter

Secret : delade hemligheter

Köp

Livet har förändrats för Cassie sedan hon upptäckte SECRET, det hemliga sällskapet där kvinnor hjälper varandra att förverkliga sina erotiska drömmar. Det har blivit dags för henne att ta hand om gruppens senaste medlem, Dauphine Mason.

Dauphine är trettioett år och äger en vintagebutik i New Orleans. Hon har knappt tid att tänka på sig själv och känner sig osäker efter ett dåligt förhållande. För att övervinna sina rädslor måste hon lämna det gamla bakom sig, och när hon låter sina fantasier ta över, vaknar hennes inre glöd till liv igen.

Delade hemligheter för oss djupare in i SECRETs hemliga värld. Cassie är nu en av dem som värvar män som medhjälpare till sällskapet, och hennes resa genom Dauphines drömmar förändrar också henne själv. Vi får följa med på gatorna i New Orleans och Buenos Aires, och den här gången är fantasierna ännu vildare och insatserna ännu högre.

Delade hemligheter är tillsammans med den första boken om SECRET, Det hemliga sällskapet, en befriande, passionerad och laddad serie om riktiga kvinnor och deras mest privata hemligheter

Recensionsdatum 2014-01-28
Mer om...
 • Författare

  L. Marie Adeline
 • Recensionsdatum:

  2014-01-28
 • ISBN:

  9789100141301
 • Genre:

  Skönlitteratur: allmänt
 • Översättare:

  Hanna Svensson
 • Utgivningsår:

  2014
 • Omslagsformgivare:

  Elina Grandin
Författaren
L. Marie Adeline

L. Marie Adeline

L. Marie Adeline är en pseudonym för en framgångsrik kanadensisk tv-producent och romanförfattare. Den första boken i serien, S.E.C.R.E.T Det hemliga sällskapet , utkom sommaren 2013.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...