Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Sanningens ögonblick

"Det är en skön bok för en ledig helg; perfekt att koppla av med och låta sig svepas med i."'

En bok om dagen

"Kristin Hannah är en perfekt grådagsförfattare … åh så skönt det är att snyfta till hennes berättelser!"

Bokhora

Sanningens ögonblick

Köp

De tre systrarna Grey kommer alltid att stå varandra nära. Åtminstone är det så de känner efter att i tidiga tonåren ha mist sin mor. De växer upp med sin stränge, otillåtande far på en hästgård i nordvästra USA. För Henry Grey är det viktigt vad omgivningen tycker om familjen. Till och med viktigare än hur hans egna barn har det. På så vis blir flickorna allt mer hänvisade till varandra, som stöd vid motgångar och som hejaklack vid framgångar.

Winona, den äldsta systern, blir så småningom ansedd advokat. Ändå duger hon aldrig riktigt i faderns ögon. Hur hon än anstränger sig hittar han alltid något att slå ner på. Inte blir det bättre av att hon aldrig riktigt har intresserat sig för hästar eller ridning – det som har varit navet i familjens verksamhet sedan generationer tillbaka. Aurora, den mellersta, är den som alltid får medla vid konflikter – själv lever hon i ett djupt olyckligt äktenskap. Den yngsta, Vivi Ann, är älsklingsdottern som tar hand om gården och beundras av alla. Inte minst av storasyster Winonas hemliga förälskelse Luke som återvänt till den lilla staden. Vivi Ann har i sin tur fått upp ögonen för den nyanställde gårdskarlen Dallas.

När passionen blossar upp prövas systrarnas vänskap för första gången på allvar. Frågan är om de kommer att kunna hålla löftet de en gång gav varandra: om att ingenting någonsin ska få komma emellan dem.

Sanningens ögonblick är en oförglömlig berättelse om systerskap och kärlek, passion, rivalitet och försoning.

Recensionsdatum 2017-06-15
Mer om...
 • Originaltitel:

  True Colors
 • Författare

  Kristin Hannah
 • Recensionsdatum:

  2017-06-15
 • ISBN:

  9789100174033
 • Genre:

  Skönlitteratur: allmänt
 • Översättare:

  Micka Andersson
 • Utgivningsår:

  2017
 • Omslagsformgivare:

  Nebojsa Zoric
Författaren
Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah , född 1960, är från början jurist men ägnar sig numera åt författandet på heltid. Sanningens ögonblick – den tionde av hennes böcker som utkommer i svensk översättning – gick raka vägen upp på New York Times bestsellerlista när den utkom i hemlandet USA.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...