Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Pastor Viveka och tanterna
"... en lustfylld och mysig deckare, som också innehåller många tänkvärda existentiella exkurser. Här finns både lättsam yta och utmanande djup. Klurigare än vad man först tror och en härlig upprättelse för de små sammanhangen, vardagliga samtalen och nära relationerna." Östgöta Correspondenten


Pastor Viveka och tanterna

Mysig spänning i prunkande idyll
Köp

Viveka är en ganska vanlig frikyrkopastor runt femtio som börjar tröttna på att alltid finnas till för alla andra. Hemma har hon fyra barn och en tankspridd man och på jobbet de bitska, bakande tanterna. När en av kvinnorna i kaffekommittén hittas död börjar pastorn nysta i fallet. Kan en mördare gömma sig i idyllen? Är bokhandlaren Abbe att lita på? Vad har den lokale mäklaren i görningen? Och vilka ligger bakom den mystiska Stormhattarnas förening?

Pastor Viveka och tanterna är en lättsam och underhållande mysdeckare bland barnfamiljer och åldrande husägare i Stockholmsförorten Gamla Enskede. En berättelse som bjuder på trivsam spänning och existentiella frågor och en övertygelse om att man aldrig ska tro sig veta något bestämt om andra människors inre. Särskilt inte om gamla tanter.

Recensionsdatum 2016-03-11
Mer om...
 • Författare

  Annette Haaland
 • Recensionsdatum:

  2016-03-11
 • ISBN:

  9789100153908
 • Genre:

  Skönlitteratur: allmänt
 • Utgivningsår:

  2016
 • Serie:

  Pastor Viveka
Författaren
Annette Haaland

Foto: Caroline Waidelich

Annette Haaland

Annette Haaland , född 1965, är lärare och undervisar på Bromma folkhögskola i ämnena religion, filosofi och svenska. Hon är också pastor i Equmeniakyrkan.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...