Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Nyckeln till ljuset

Författarbilder

256136 256135

Nyckeln till ljuset

Köp

Första delen i den nya Nora Roberts-trilogin!

Galleristen Malory Prices liv förändras drastiskt då hon blir inbjuden till det magnifika huset på höjden strax utanför staden. Trots att hon aldrig träffat ägarna bestämmer hon sig för att acceptera inbjudan. Hon upptäcker att hon är en av endast tre gäster – alla unga kvinnor vars liv just genomgått en förändring. Deras mystiska värdar talar om legender från svunna tider och ger de unga kvinnorna ett förslag: Om de under en viss tid lyckas finna de tre nycklar som enligt legenden håller tre prinsessor fångna i en djup sömn, kommer de att bli rikligt belönade.  
                     Malory är den som ska finna den första nyckeln. Tillsammans med sina nyfunna väninnor Zoe och Dana och Danas ohängde halvbror, journalisten Flynn, som envisas med att samtidigt uppvakta henne och gå henne på nerverna, kastar sig den vanligtvis så kontrollerade Malory ut i en helt ny värld, fylld av äventyr, spänning och romantik.                     

Nyckeln till ljuset är första delen i Nora Roberts nya trilogi om de tre unga kvinnorna Malory, Zoe och Dana och deras sökande efter sanningen och lyckan.

Roberts friska, jordnära humor i kombination med hennes levande huvudkaraktärer gör boken till fängslande läsning." PUBLISHERS WEEKLY

"Karaktärer, handling och omgivningar gör detta till superb läsning."  BOOKLIST

 Solens diamanter, första delen i Roberts förra trilogi, Juveltrilogin, har hittills sålt i 73.000 ex.

Recensionsdatum 2015-12-29
Mer om...
 • Originaltitel:

  Key of Light
 • Författare

  Nora Roberts
 • Recensionsdatum:

  2015-12-29
 • ISBN:

  9789176511510
 • Genre:

  Skönlitteratur: allmänt
 • Översättare:

  Gunilla Holm
 • Utgivningsår:

  2015
 • Serie:

  Nyckeltrilogin
Författaren
Nora Roberts

Foto: Bruce Wilder

Nora Roberts

Nora Roberts har miljoner läsare världen över och ligger ständigt på de amerikanska bestsellerlistorna. Hon har sålt 250 miljoner exemplar av sina böcker över hela världen och bara i Sverige har hon sålt mer än en miljon böcker! Hon bor i den amerikanska delstaten Maryland med sin familj.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...