Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Blodlokan

Blodlokan

När Saras pappa dör i en mystisk eldsvåda flyttar hon från Örebro till Stockholm för att börja ett nytt liv. Först går allt oväntat bra: servitrisjobbet byts mot ett jobb på PR-byrå och livet kretsar kring Stureplan. Men snart inträffar oförklarliga och obehagliga händelser. Hoten mot Sara och hennes familj ökar, och det är uppenbart att någon vill ha något av dem – till varje pris. Med vad? Och varför?

I Motståndstrilogin skildrar Louise Boije af Gennäs den lilla människans kamp mot makten, överheten och dem som bestämmer i kungariket och demokratin Sverige – det enda land på jorden som ständigt lyckas med konststycket att både äta kakan och ändå ha den kvar.

Recensionsdatum 2017-09-01
Mer om...
 • Författare

  Louise Boije af Gennäs
 • Recensionsdatum:

  2017-09-01
 • ISBN:

  9789176471128
 • Genre:

  Thrillers
 • Utgivningsår:

  2017
 • Serie:

  Motståndstrilogin
Författaren
Louise Boije af Gennäs

Foto: Anna-Lena Ahlström

Louise Boije af Gennäs

Louise Boije af Gennäs är författare och dramatiker. Hon har gett ut nio romaner (bland annat Stjärnor utan svindel ), hon är kvinnan bakom SVT:s stora succé Rederiet , och hennes pjäser har spelats på Dramaten och Stadsteatern. Med Blodlokan , den första delen i Motståndstrilogin , byter hon genre och ger för första gången ut en samhällskritisk, politisk thriller.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...