Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Vinterns goda ting

  • Finns i butik senast 2007-11-09
  • ISBN: 9789100115326
  • Genre: Mat och dryck

Vinterns goda ting är både en kokbok, en julbok och en blomsterbok. Här finns många goda och inspirerande idéer för hela vinterhalvåret.

Recepten handlar om höstens äppelskörd, middag i allhelgona, sköna vinterfrukostar, nyårsfesten och den spännande gröna maten. Dessertkapitlet är ovanligt stort med läckra efterrätter av många olika slag.

Julen har självklart fått en stor plats i den här vinterboken. Här finns vackra dekorationer, historia om traditionerna, recepten till traditionell julmat men även till ett lite annorlunda julbord, till konfekten och till pepparkakshuset.

Härliga blomsterarrangemang, doftande potpurrier och annorlunda kransar, stiliga dekorbröd, marmelader, inläggningar och brännvinskryddning är andra exempel på bokens rika innehåll.

Anna Bergenström har skrivit om maten, Fanny Bergenström om bland annat växter och juldekorationer. Nisse Peterson har tagit de stämningsfulla fotografierna.

Recensionsdatum 2007-11-09
Mer om...
  • Författare

    Flera författare
  • Recensionsdatum:

    2007-11-09
  • ISBN:

    9789100115326
  • Genre:

    Mat och dryck
  • Utgivningsår:

    2007
  • Bredd:

    217 mm
  • Höjd:

    239 mm
  • Djup:

    18 mm
  • Antal sidor:

    200
  • Vikt:

    0.953 kg
Författaren
Anna Bergenström

Anna Bergenström

Anna Bergenström är en av vårt lands verkligt stora och folkkära kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år även varit matskribent i Dagens Nyheter. Dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. 1990 tilldelades hon Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev utnämnd till Årets...

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Fanny Bergenström

Fanny Bergenström

Anna Bergenström är en av vårt lands verkligt stora och folkkära kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år även varit matskribent i Dagens Nyheter. Dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. 1990 tilldelades hon Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev utnämnd till Årets...

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker

Format